Onze medewerkers aan het woord

“Ik heb hier de ruimte en ondersteuning gevonden om te kunnen doorgroeien van verzorgende tot hoofdverpleegkundige en stafmedewerker.”

Lissa – werkt in WZC Czagani

Het WoonZorgCollectief is een goede werkgever omdat er bijvoorbeeld geen hiërarchische sfeer is binnen de afdelingen. Op alle niveaus staan de deuren altijd open en alles is bespreekbaar. Bovendien is onze werkgever een voorstander van het laten doorgroeien van haar medewerkers binnen de organisatie en biedt daar alle mogelijkheden voor door interne en externe opleidingen.

Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van omdat ik in 10 jaar tijd ben doorgegroeid van verzorgende tot hoofdverpleegkundige en stafmedewerker. Het is hier ook prettig om te werken bij een organisatie waar de sfeer positief is en de motivatie hoog.

Aangezien mijn moeder, partner en schoonmoeder allemaal collega’s van mij zijn, spreekt dit voor zich.

Ambitie om door te groeien? Nood om grote en/of kleine talenten te ontwikkelen? Solliciteer op één van onze vacatures of spontaan. Het WoonZorgCollectief ondersteunt jouw droomcarrière.

Onze voordelen

Het WoonZorgCollectief deelt de hieronder opgesomde voordelen. Voor een meer uitgebreid aanbod, kijk je best bij de specifieke vacatures op onze vacaturepagina

Verse soep, koffie en/of thee en water zijn dagelijks vrij verkrijgbaar voor elke medewerker. Gegarandeerd een top pauzemoment!

Je kan je talenten verder ontwikkelen op werkvloer door tal van opleidingen te volgen. Werken en studeren combineren? Ook dat kan bij ons!

Met de fiets of het openbaar vervoer komen werken wordt aangemoedigd: een Lijn-abonnement wordt voor 71,8% terugbetaald en fietsers ontvangen een fietsvergoeding per kilometer. Samen veilig op weg!

Elke drie maanden verschijnt het Info-Collectief, onze nieuwsbrief. Zo blijft iedereen betrokken met wat er leeft in alle voorzieningen. Als afsluiter is er steeds een wedstrijd met toffe prijzen!

Samen met je collega’s eens goed uit de bol gaan? Dat kan op ons personeelsfeest! In 2023 vond dit plaats in Hangar 27 met frietjes, cupcakes en vooral veel sfeer!

Om onze bewoners te beschermen en zelf niet ziek te worden, krijgen alle medewerkers de kans om zich op de werkvloer kosteloos te laten vaccineren tegen de griep. 

Mijlpalen gaan niet ongemerkt voorbij. Geboorte, huwelijk, 25/35 jaar in dienst en pensioen zijn momenten om te vieren. Jaarlijks krijgt elke medewerker ook een leuk cadeau in december!

Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken

Onze kernwaarden

Respect – vriendelijkheid – deskundigheid zijn bij ons geen loze woorden, wel een basishouding die we van al onze medewerkers verwachten.

De ouderen waarvoor wij zorgen, verdienen het grootste respect en dit doen wij door rekening te houden met hun identiteit en hun gewoonten én door op een waardige manier met hen om te gaan.

Een warme zorg voor ouderen, daar gaan we voor, steeds met de glimlach!

Deskundigheid zien we niet enkel als het technisch correct uitvoeren van je job. Met je kennis, je vaardigheden en je talenten ga je aan de slag. We verwachten geen routinewerk van je maar aangepaste, individuele zorg. Flexibel en creatief ga je, samen met je team, op zoek naar oplossingen en initiatieven.