Vrijwilligers

Jij bent de vrijwilliger die wij zoeken!

In elk van de voorzieningen van het WoonZorgCollectief zijn er dagelijks vrijwilligers op de been. Deze groep bestaat uit mensen met een hart voor anderen, van alle leeftijden, van achter de hoek of net iets verder. Vrijwilligers bieden extra ondersteuning bij de werking van de woonzorgcentra. Zij helpen mee op verschillende domeinen afhankelijk van hun talenten: deelname aan de activiteiten en uitstappen, maaltijdbegeleiding, de cafetaria, praten met en luisteren naar onze bewoners, …

Teamspirit en openheid staan bij ons centraal. Je zal veel leuke mensen ontmoeten en sociaal contact is gegarandeerd. Neen, je wordt niet betaald. Maar de genegenheid, liefde en vriendschap die je van de bewoners en hun familie krijgt, is onbetaalbaar!

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar, wij zijn hen dan ook enorm dankbaar voor hun inzet. Jaarlijks organiseren we een festiviteit om onze vrijwilligers in de bloemetjes te zetten.

Wij ontvangen je graag met open armen!

Ben jij de kers op de taart? Aarzel dan niet en neem contact op via onderstaande knop!

CONTACTEER ONS!


10 Woon- en zorgcentra voor ouderen in de provincie Antwerpen

Het WoonZorgCollectief is een samenwerkingsverband tussen de tien bovenstaande voorzieningen. Deze voorzieningen zetten zich samen in om ouderen een kwaliteitsvolle zorg en dienstverlening te bieden in een aangename woon- en leefomgeving en om een fijne werkplek te zijn voor al haar medewerkers en vrijwilligers.