Woonzorgcentrum Coralia

Nieuw woon- en zorgcentrum te Kontich Waarloos

In de regio Kontich Waarloos is er nood aan een verdere uitbouw van het zorgaanbod voor ouderen. Het aantal 85-plussers stijgt de komende jaren aanzienlijk. Woon- en zorgcentrum Coralia speelt in op deze zorgvraag met een aanbod van tijdelijk (centrum voor kortverblijf) en vast verblijf (woonzorgcentrum).

De bouwwerken zijn gestart in 2020 en volop aan de gang. Dit jaar start de werving en selectie om ook voor dit huis een enthousiaste en deskundige personeelsequipe samen te stellen. En in het voorjaar 2022? Dan opent WZC Coralia feestelijk de deuren!

Onze grootste troeven:

Huiselijkheid
WZC Coralia telt 76 woongelegenheden en verschillende leef- en eetruimtes. Groter dan thuis, maar toch knus en gezellig.

Hartje Waarloos
Geen thuis ver van de bedrijvigheid. WZC Coralia is gelegen nabij de dorpskom van Waarloos waardoor je betrokken bent bij het reilen en zeilen in de buurt.

Groene omgeving
Twee mooie binnen- en wandeltuinen waar je in alle rust kan genieten. De grote ramen bieden je een wijds zicht op de omgeving.

Kamers: 

Alle kamers zijn voorzien van:

  • een badkamer met lavabo en toilet met steunen
  • een hoog-laag bed, tafel en stoel, rustzetel en ingebouwde kast
  • een oproepsysteem, rookdetector en een kluisje
  • een aansluiting voor digitale TV en telefoon
  • de mogelijkheid om klein persoonlijk meubilair mee te brengen

De nettodagprijs voor een éénpersoonskamer bedraagt 71,57 euro.

Inbegrepen in de dagprijs
Verblijf en verzorging, incontinentiemateriaal, maaltijden en drank, onderhoud van de kamer, was van het bedlinnen, basis verzorgingsproducten, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), animatie, klusjesdienst, brand- en aansprakelijkheidsverzekering, wifi en aansluiting voor TV.

Niet inbegrepen in de dagprijs
Dokterskosten, medicatie, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), labo-onderzoeken, sondevoeding, medisch vervoer, was en strijk van het persoonlijk linnen, kapster, pedicure, manicure, cafetaria, telefonie (abonnement en gesprekken) en daguitstappen.

coralia maquetteIk ben geïnteresseerd!

Hoe neem ik eenvoudig contact op?

U ontvangt graag meer informatie over WZC Coralia?

Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo vlug mogelijk.

Contactgegevens:
WZC Coralia
Beekboshoek 37
2550 Waarloos
Tel 015 31 86 01
Email WZC Coralia