Deze maand zat boordevol verrassingen en eindelijk mooi weer waar we volop van hebben kunnen genieten. 6 juni gingen we met onze dagbezoekers, familie en vrijwilligers op uitstap naar Planckendael. Het weer zat ons mee en we konden volop genieten van de natuur en de dieren. 

We sloten de dag af met een stuk taart in de zon.

De mantelzorgers werden letterlijk in de bloemetjes gezet met een attentie voor de dag van de mantelzorger. “ Zelfs als niemand het zegt, hou jij mee de wereld recht!”. Zeker en vast een verdiende attentie voor alle mantelzorgers en familieleden.

Om de maand af te sluiten konden onze dagbezoekers genieten van een Citer concert van Elena Cuypers. Het bracht bij enkele dagbezoekers mooie herinneringen naar boven en genoten met gesloten ogen van de mooie muziek. Dank je wel Elena voor deze mooie ervaring!

Bij mooi weer hoort natuurlijk ook een koude versnapering. We genoten van een coupe vanille in het zonnetje! Volgende maand beginnen we aan onze fietsweken. Hopelijk is het zonnetje dan ook van de partij!