Zomerfeest in ons Woonzorgcentrum: Een Stralend Succes!

Op een zeldzaam zonovergoten 9 juni organiseerden we in Cocoon een onvergetelijk zomerfeest. Met een vrolijk zomerthema, live muziek, kinderanimatie en heerlijke hapjes en drankjes, hebben we samen een geweldige tijd beleefd.

Live Muziek en Sfeer

De live muziek zorgde voor een levendige sfeer. Van klassieke hits tot zomerse deuntjes, iedereen zong en danste mee, wat het feest onvergetelijk maakte.

Kinderanimatie voor de Kleintjes

Voor de jongste bezoekers was er volop kinderanimatie. Van kindergrime tot springkastelen, er was voor ieder kind wat wils. De lachende gezichten van de kinderen maakten het feest nog levendiger.

Heerlijke Hapjes en Drankjes

Onze culinaire brigade verwende ons met smakelijke hapjes en verfrissende drankjes, allemaal in zomerthema. Van goud gebakken frietjes tot zomerse cocktails, er was voor iets naar ieders smaak.

Samen Genieten

We kijken terug op een fantastische dag vol plezier en verbondenheid. Het zomerfeest liet zien hoe belangrijk het is om samen te genieten en mooie herinneringen te creëren. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit feest. We kijken uit naar de volgende gezellige bijeenkomst!

Blijf Op de Hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en evenementen? Volg ons op onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws en updates. Samen maken we van elke dag een feestje!