We zijn trots om de recente transformatie van onze stadstuin aan te kondigen. De tuin heeft een make-over ondergaan die zowel functioneel als esthetisch is, waardoor een ideale plek is gecreëerd voor natuur en ontspanning.

De verbeteringen omvatten nieuwe grasmatten en elegante grote parasols die comfortabele schaduw bieden op zonnige dagen. Onze planten- en bloemenselectie is zorgvuldig uitgebreid om het hele jaar door kleur en leven in de tuin te brengen. Daarnaast hebben we enkele moestuinbakken geplaatst, waar onze bewoners hun eigen groenten en kruiden kunnen kweken. Deze bakken bieden niet alleen therapeutische voordelen maar bevorderen ook sociale interactie.

Deze vernieuwingen maken onze stadstuin een perfecte plek voor bewoners en bezoekers om te ontspannen, bij te praten, of gewoon te genieten van de buitenlucht. We nodigen iedereen uit om deze prachtige, vernieuwde tuin te komen ervaren en zelf de rust en schoonheid van onze groene oase midden in de gezellige stadsdrukte te ontdekken.