De laatste maand van het jaar is voorbij gevlogen.

Op 6 december verwelkomden we de sint uitgebreid met liedjes en fijne anekdotes. Het werd een gezellige namiddag vol snoepgoed, pakjes en zelfs een lachend kindersnoetje was van de partij.

Op 12 december organiseerden we onze Kerst High Tea. Families en dagbezoekers waren welkom om samen van een harp optreden te genieten, kerstliederen te zingen en lekker te snoepen van de huisbereide hapjes.

Vanaf half december kwamen we helemaal in kerstsfeer. We zetten onze boom en versierden hem mooi, we pakten zorgvuldig onze pakjes in en knutselden zelf onze kerstkaartjes. De breisters hielpen ons om onze vriendschapssjaal af te werken, waarvoor dank! Tijdens de kerstbingo en de kerstfilm was de sfeer opperbest.

Wij wensen iedereen gezellige kerstdagen en een wondermooi 2024 toe 🎅🎄✨