We zijn verheugd mee te delen dat er een opwindende verandering heeft plaatsgevonden in onze maaltijdvoorziening. Recentelijk zijn we overgestapt van het verkrijgen van maaltijden bij AZ Monica naar een nieuwe samenwerking met onze collega’s van Woonzorgcentrum Coralia. Dit betekent ook dat onze keuken vernieuwd werd en we nu over een eigen keukenteam beschikken dat de afwerking van overheerlijke maaltijden voor onze bewoners verzorgt.

Deze overgang was een uitdagend proces waarbij veel aspecten kwamen kijken, van het herinrichten van de keukenfaciliteiten tot het zorgvuldig samenstellen van de menu’s en het efficiënt vervoeren van de maaltijden.

We zijn ontzettend dankbaar voor de toewijding, inspanning en culinaire expertise van het team van WZC Coralia. Hun samenwerking heeft een positieve impact gehad op de culinaire ervaring van onze bewoners en ons team.

Namens Team Cocoon en onze gewaardeerde bewoners, willen we WZC Coralia hartelijk bedanken voor hun voortreffelijke bijdrage aan deze smaakvolle transformatie!