Op dinsdag 12 september was het eindelijk zover, de langverwachte Vlaamse kermis voor de bezoekers van het Dagverzorgingcentrum Sint-Jacobus in Borsbeek.

De dag begon met een tasje koffie en dan trokken we met onze geselecteerden richting de living om daar samen aan ons speciaal middagmaal te beginnen. Groentjes snijden, balletjes rollen (per 2),… en proeven natuurlijk! Het resultaat? Tomatensoep (met ballekes), rijstpap en een witloofslaatje voor bij de frietjes met stoofvlees. Daar zorgde de keuken gelukkig voor. Iedereen vond het superlekker alleen hadden we wat veel voorzien …. 

In de namiddag was het tijd voor oude volksspelen: slangenbiljart, tafelkegelspel, muntwerpen, toptafel, …  Iedereen vond het leuk en we hadden veel plezier! Als afsluiter hadden we nog een stukje Limburgse vlaai voorzien voor bij een tasje koffie, mmm heerlijk!

Moe maar voldaan stapten onze dagbezoekers terug op de bus en in de auto en konden wij beginnen aan de opruimingswerken. :-)