β€˜t Is weer voorbij, die mooie zomer 🌞🌸. Deze zomer maakten we een reis door Europa … op de fiets! In augustus belandden we in Oostenrijk en reisden we door naar la bella Italia. In totaal fietsten onze dagbezoekers en hun familie gedurende de zomervakantie maar liefst 1294,50 kilometer bij elkaar. Wat een prestatie! Uiteraard mocht iedereen een prijs ontvangen. De winnaar van onze pronostiek kreeg zelfs een gezonde fruitmand 🍏🍐 cadeau. Proficiat Huguette!

Bedankt aan iedereen voor de inzet en de sfeer, 10/10! Wij sluiten onze vakantiemaanden af en kunnen beginnen aftellen naar de herfst πŸπŸ‚.

Deze zomer konden onze bewoners, familieleden en dagbezoekers deelnemen aan een fotozoektocht op het domein van Czagani. De winnaar mocht deze week een fruitmand πŸ‡πŸ“ in ontvangst nemen, proficiat Lisette Bossaerts van onze derde verdieping!