Na de crisis rond Covid-19 is de aandacht rond psychische gezondheid en mentaal welbevinden gegroeid. We vinden het nog belangrijker dat onze dagbezoekers en hun mantelzorgers zich goed in hun vel voelen. Daarom besteden we extra aandacht aan het welbevinden en welzijn. Hoe we dat doen? We organiseren gerichte interventies, activiteiten en projecten om zo onze dagbezoekers en hun netwerk te empoweren en stimuleren om zelfstandig te functioneren en te genieten van de kleine dingen. We bieden zinvolle activiteiten aan, besteden meer aandacht aan positieve ervaringen en we leren ook praten over de moeilijke momenten in de levens van onze dagbezoekers en hun mantelzorgers.   

Het is fijn om weer samen te kunnen zijn. Iedereen is wie hij of zij is en iedereen maakt op zijn of haar manier de dag leuker. Daarom zeggen we: “Met jou is alles leuker!”. 

Ons kwaliteitsproject loopt nog tot december 2023.