Zondag hebben we met zijn allen genoten van een, letterlijk en figuurlijk, zonnig tuinfeest.

Bewoners en familie smulden op de restaurantdag. Muzikaal genoten we van de fanfare van Waarloos en van het decaporgel van Bert Verbessem. Kinderen (en soms iets ouderen) sprongen enthousiast op het springkasteel van “Hoppa springkastelen”, lieten zich schminken in de grimme-stand en amuseerden zich met de spelen die in de tuinen van Coralia stonden. De fotograaf zorgde voor mooie herinneringen in de fotoshoot stand. Marc Verbruggen zorgde voor heel wat potplanten waarmee we de tuinen konden opfleuren. Het warme weer zorgde ervoor dat de bars en de ijsjeskraam veel volk lokten. Maar ook de pannenkoeken en hotdogs waren erg in trek. Ook aan de “altijd prijs tombola” werd massaal deelgenomen. We verkochten maar liefst 316 lotjes!

Hartelijk dank aan alle gulle sponsors en logistieke steun van de gemeente Kontich, aan de fanfare en Bert Verbessem (we hopen van harte dat jullie in 2024 weer op post zijn op ons tuinfeest).

En zeker een dikke merci aan alle medewerkers en vrijwilligers van WZC Coralia, alle buurtbewoners, …. die zich in de voorbereidingen en tijdens het tuinfeest voor 200% ingezet hebben. Dank zij jullie was het een zalige dag. Jullie zijn goud waard.