Dienstverlening en prijzen

Diensten

In woonzorgcentrum Welvaart wordt kwalitatief hoogstaande zorg, comfort en huiselijkheid geïntegreerd. Gemotiveerd en deskundig personeel staat dag en nacht paraat. Naast verpleegkundigen en zorgkundigen zijn ook de sociale dienst, animatoren, ergotherapeuten, kinesitherapeuten, keukenmedewerkers en de medewerkers van de andere ondersteunende diensten bekommerd om het welzijn van iedere bewoner. Via regelmatig overleg zoekt dit team, rekening houdend met de individuele mogelijkheden, de meest passende begeleiding. Er worden ook dagelijks activiteiten georganiseerd waaraan de bewoner vrijblijvend kan deelnemen.

Inrichting kamers

Woonzorgcentrum Welvaart beschikt over 81 éénpersoonskamers.

Alle kamers zijn voorzien van:

  • een badkamer met lavabo en toilet met steunen
  • een hoog-laag bed, tafel en stoel, rustzetel en ingebouwde kast
  • een oproepsysteem en rookdetector
  • een aansluiting voor TV en telefoon
  • ook een internetaansluiting is mogelijk
  • de mogelijkheid om klein persoonlijk meubilair mee te brengen

Prijs (geldig vanaf 01.03.2023)

De netto-dagprijs per persoon bedraagt voor een éénpersoonskamer 78,00 euro.

Inbegrepen in de dagprijs: verblijf en verzorging, incontinentiemateriaal, maaltijden (ook dieetvoeding en sondevoeding) en drank, onderhoud van de kamer, was van het bedlinnen, basis verzorgingsproducten, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), animatie, klusjesdienst, brand- en aansprakelijkheidsverzekering.

Niet inbegrepen in de dagprijs: dokterskosten, medicatie, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), labo-onderzoeken, medisch vervoer, was en strijk van het persoonlijk linnen, kapster, pedicure, manicure, cafetaria, telefonie en internet (individueel abonnement), huur van een ijskastje op de kamer, daguitstappen en aansluiting voor TV.


Welvaart

Verblijfstypes
Woonzorgcentrum
Kortverblijf
Assistentiewoningen
Activiteiten
pijlNieuws
pijlVacatures
pijlContact

Klik op de kaart voor een grotere weergave

 

woonzorgcentrum Welvaart woonzorgcentrum Welvaart woonzorgcentrum Welvaart woonzorgcentrum Welvaart