Assistentiewoningen Residentie d’Hoge Bomen

Thuis in Kapellen

De 22 assistentiewoningen werden gerealiseerd via de n.v. Care Property Invest, een vastgoedbevak naar Belgisch recht welke werd opgericht door de Vlaamse regering.
De n.v. Care Property Invest heeft de Innovation Award gekregen voor de hoge kwaliteit aan comfort en veiligheid die wordt nagestreefd in hun projecten.
Deze internationale onderscheiding werd behaald uit een selectie van 139 inzendingen uit 20 landen en werd uitgereikt in het voorjaar van 2000 in Berlijn.
We zijn ervan overtuigd dat de bewoners hier een aangename, veilige en comfortabele woonomgeving kunnen vinden zodat hun zelfstandigheid langer kan gewaarborgd worden.

Onze assistentiewoningen vormen een uitstekende oplossing voor zelfredzame 65-plussers die zelfstandig willen blijven wonen in een sociale en veilige omgeving, maar zo nodig beroep willen doen op deskundige hulp.

De assistentiewoningen zijn verbonden aan het woonzorgcentrum. Onze sociale dienst biedt de nodige ondersteuning bij allerlei vragen en zorgen. Voor een rondleiding en meer informatie kan u contact opnemen op tel. 03 660 06 90.Welvaart

Verblijfstypes
Woonzorgcentrum
Kortverblijf
Assistentiewoningen
Activiteiten
pijlNieuws
pijlVacatures
pijlContact

Klik op de kaart voor een grotere weergave

 

woonzorgcentrum Welvaart woonzorgcentrum Welvaart woonzorgcentrum Welvaart woonzorgcentrum Welvaart