Dienstencentrum De Lindeboom

Dienstencentrum de Lindeboom biedt een ontmoetingsplaats voor iedereen en niet specifiek voor senioren. Je kan er gezellig iets komen drinken of eten, maar kan er ook terecht voor informatie, activiteiten, cursussen, …

Cafetaria

De cafetaria is de draaischijf van het dienstencentrum. Het biedt een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar je iets kan komen drinken of eten. Kom gerust eens een kijkje nemen en proeven van de sfeer. We zien je graag komen!

Informatie

Je wil weten op welke uitkering of tegemoetkoming je recht hebt? Je zoekt een gids in de doolhof van administraties en instanties? Je wil weten op welke dienstverleningen je een beroep kan doen? Je wil goed geïnformeerd zijn en zoekt daarbij hulp die gratis en discreet is? Samen met jou probeert de centrumleider een passend antwoord te zoeken op jouw vragen.

Daarnaast organiseren we ook verschillende informatiemomenten rond actuele thema’s. Informeer bij de centrumleider naar het huidige aanbod.

Activiteiten en lessen

Het dienstencentrum heeft een dynamisch aanbod aan lessen en activiteiten, afgestemd op de noden en vragen van zijn gebruikers. Een greep uit het aanbod: tai-chi, bingo, smulnamiddagen, taal- en tabletlessen, schilderen, taalcursussen bingo, … Informeer je zeker bij de centrumleider voor het huidige aanbod!

De deur staat open

Het dienstencentrum is iedere werkdag geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur. Wees welkom!

Meer info De Lindeboom

Kerklei 18a
2960 Sint-Job-In-‘t-Goor (Brecht)
Tel. 03 667 14 00Sint-Maria

Verblijfstypes
Woonzorgcentrum
Assistentiewoningen 't Sluisken
Assistentiewoningen 't Zand
Dienstencentrum 't Sluisken
Dienstencentrum De Lindeboom
pijlNieuws
pijlVacatures
pijlContact

Klik op de kaart voor een grotere weergave

 

Slaapkamer-2 Slaapkamer-1 Terras Leefruimte-1