Woonzorgcentrum Sint-Maria

Een warme plek waar iedere Brechtenaar zich thuisvoelt!

Woonzorgcentrum St.-Maria maakt deel uit van het WoonZorgCollectief, een samenwerkingsverband tussen tien voorzieningen in de provincie Antwerpen en wordt beheerd door het lokaal bestuur van Brecht.

Woonzorgcentrum St.-Maria is gelegen in het centrum van Brecht, is makkelijk bereikbaar en met ruime parking voorzien. Wij bieden uitgebreide en professionele zorg als zelfstandig wonen te moeilijk wordt, of de thuis- en mantelzorg ontoereikend. Wij hechten ook veel belang aan het creëren van een thuissfeer waarin uw persoonlijkheid en eigenheid gerespecteerd worden. Onze aanwerving geeft voorrang aan zorgbehoevende inwoners van de gemeente Brecht.

Daarnaast kan WZC St.-Maria op maat inspelen op de wensen en noden van ouderen door het aanbod vast verblijf in het WZC, kortverblijf, assistentiewoningen en het lokaal dienstencentrum “Het Sluisken”

In al onze voorzieningen staat een enthousiast en goed opgeleid team klaar om onze bewoners en gebruikers met de beste en gepaste zorgen te omringen.

Kom zeker eens langs of contacteer ons op tel. 03 330 11 40 voor meer informatie over het woonzorgcentrum St.- Maria te Brecht.

 


Ik ben geïnteresseerd!

Hoe neem ik eenvoudig contact op?

U ontvangt graag meer informatie over WZC Sint-Maria?

Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo vlug mogelijk.

Contactgegevens:
WZC Sint-Maria
Gasthuisstraat 11
2960 BRECHT
Tel 03 330 11 40
Email WZC Sint-Maria

Sint-Maria

Verblijfstypes
Woonzorgcentrum
Assistentiewoningen 't Sluisken
Assistentiewoningen 't Zand
Dienstencentrum 't Sluisken
Dienstencentrum De Lindeboom
pijlNieuws
pijlVacatures
pijlContact

Klik op de kaart voor een grotere weergave

 

Slaapkamer-2 Slaapkamer-1 Terras Leefruimte-1