Dienstverlening en prijzen

Diensten

In woonzorgcentrum De Wijtshage wordt kwalitatief hoogstaande zorg, comfort en huiselijkheid geïntegreerd. Gemotiveerd, deskundig personeel staat dag en nacht paraat. Naast verpleegkundigen en zorgkundigen zijn ook de sociale dienst, animatoren, ergotherapeuten en kinesitherapeuten bekommerd om het welzijn van iedere bewoner. Via regelmatig overleg zoekt dit team, rekening houdend met de individuele mogelijkheden, de meest passende begeleiding.
We voorzien een uitgebreid activiteitenaanbod afgestemd op de noden van de verschillende doelgroepen. De bewoners krijgen de gelegenheid om op hun ritme op een zinvolle manier bezig te zijn.

Inrichting kamers

Woonzorgcentrum De Wijtshage beschikt over éénpersoonskamers, grote éénpersoonskamers en tweepersoonskamers.

Alle kamers zijn voorzien van:

  • een badkamer met lavabo en toilet met steunen
  • een hoog-laag bed, tafel en stoel, rustzetel en ingebouwde kast
  • een oproepsysteem, rookdetector en een kluisje
  • een aansluiting voor digitale TV en telefoon
  • de mogelijkheid om klein persoonlijk meubilair mee te brengen

Prijs (geldig vanaf 01.01.2019)

De dagprijs per persoon bedraagt voor:

  • een éénpersoonskamer: €72 (= €77,15 – €5,15 infrastructuur korting)

Inbegrepen in de dagprijs: verblijf en verzorging, incontinentiemateriaal, maaltijden (ook dieetvoeding en sondevoeding) en drank, onderhoud van de kamer, was van het bedlinnen, basis verzorgingsproducten, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), animatie, klusjesdienst, brand- en aansprakelijkheidsverzekering, aansluiting voor TV.

Niet inbegrepen in de dagprijs: dokterskosten, medicatie, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), labo-onderzoeken, medisch vervoer, was en strijk van het persoonlijk linnen, kapster, pedicure, manicure, cafetaria, telefonie (abonnement en gesprekken), huur van een ijskastje op de kamer, daguitstappen.


De Wijtshage

Klik op de kaart voor een grotere weergave

 

Woonzorgcentrum De Wijtshage Woonzorgcentrum De Wijtshage Woonzorgcentrum De Wijtshage Woonzorgcentrum De Wijtshage