Thuis in Rumst

Woonzorgcentrum De Wijtshage is een warme en comfortabele vervangende thuis, gecombineerd met een uitgebreide zorg- en dienstverlening.

Het woonzorgcentrum is een open huis met vrijheid en inspraak voor de bewoners en hun familie. Onze dienstverlening richt zich zowel naar mentaal gezonde bewoners met fysieke beperkingen als naar bewoners met dementie. Door het respecteren van de privacy en het bewaren van zelfredzaamheid hopen wij dat ieder in zijn eigen “ik” zich goed en thuis voelt. In de opvang van dementerende ouderen kiezen wij voor “belevingsgerichte begeleiding”. Deze begeleidingsvorm wil aansluiten bij hun emotionele behoeften en gevoelens. Wij wensen hierbij niet enkel ten dienste te staan van de bewoner maar ook van de familie, die steun en een luisterend oor kunnen gebruiken. Wij trachten ook met hen een wisselwerking te verkrijgen, want hun informatie in onontbeerlijk.

Naast het residentieel wonen met zorg binnen woonzorgcentrum De Wijtshage, wensen wij tevens een tweede woonvorm aan te bieden namelijk assistentiewoningen met een aangepaste infrastructuur en gegarandeerde permanente noodzorg.
Steeds staat een goed opgeleid team klaar om de bewoner met de beste en gepaste zorgen te omringen.
Kom zeker eens langs of contacteer ons op tel. 03 880 30 11 voor meer informatie over het woonzorgcentrum.

de Wijtshage


Ik ben geïnteresseerd!

Hoe neem ik eenvoudig contact op?

U ontvangt graag meer informatie over WZC De Wijtshage?

Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo vlug mogelijk.

Contactgegevens:
WZC De Wijtshage
‘s Herenbaan 170
2840 Rumst (REET)
Tel 03 880 30 11
Fax 03 880 30 13
Email WZC De Wijtshage