Welkom terug!

Na enkele maanden de deuren van ons dagverzorgingscentrum te moeten sluiten door de dreiging van het Covid-19 virus, zijn we op 2 juli 2020 opnieuw uit de startblokken geschoten. Voor vele van onze gebruikers was het even aanpassen aan de kleinere groepjes, de afstand behouden en de bijkomende hygiënische regels. Maar alles werd voorzien! Zo hebben de dagbezoekers hun eigen afgebakende terras (zie foto) en mogen we gebruik maken van de ruimte in de polyvalente zaal zodat onze anderhalve meter afstand bewaard kan worden en we onze activiteiten op een veilige manier kunnen organiseren. Zowel voor de gebruikers als voor de medewerkers was het deze maand wennen aan het nieuwe normaal. We stonden stil bij Covid-19 en hebben aangepaste activiteiten voorzien. We organiseerden binnen het domein van Czagani een zoektocht met enkele leuke vragen en namen deel aan een alternatieve dodentocht, namelijk 5000 toeren wandelen in ons domein. Zo blijven we allemaal in beweging en staan we samen sterk tegen Covid-19!