Gebruikersoverleg december 2019

Het gebruikersoverleg december 2019 werd dit jaar omgetoverd tot een heuse ‘Kerst high tea’. Het oude theeservies werd boven gehaald. Het keukenteam zorgde voor talrijke kleine hartige en zoete hapjes, geserveerd op grootmoeders servies. Er werd van harte gesmuld. De pastorale medewerker Marina en haar vrijwilligers brachten kerstsfeer met hun kerstsamenzang.

Onder de kerstboom stond een mand met rode fonkelende kerstballen. Elke dagbezoeker kreeg een gepersonaliseerde kerstbal met compliment. Bij het horen van de complimenten pinkten sommigen een traantje weg. Ook de vrijwilligers kregen een dikke pluim voor hun enorme inzet. Nadien was er tijd voor de gezellige babbels. De namiddag werd afgerond met de beste wensen voor gezellige feestdagen . Als afsluiter bracht Isabel het gedicht ‘romantiek van kerst is bijzonder’ 🎄🎄

IMG_3658
IMG_3612
IMG_3644 (1)
IMG_3634
IMG_3627
IMG_3608
IMG_3645
IMG_3682
IMG_3612