Quiz voor 25 jaar Czagani

Zondag 29 september stond er weer een leuke activiteit op het programma in het kader van ons feestjaar waarin Czagani 25 jaar bestaat. Die namiddag werd er duchtig gequizd door 15 ploegen met de gekste namen: ‘het Aertsparadijs’, ‘De kabouters’, ‘Sherlock’, ‘Ik zag het ni’,… . Gedurende 10 heel afwisselende rondes werd er gestreden voor elk punt.

Lange tijd lagen 4 ploegen op kop maar na 3 uur was het verdict overduidelijk… Met ruime voorsprong won de ploeg ‘Das veur Diane’ met als leden Ronny, Johan, Luc & Ankie en Wim & Diane. Dikke proficiat aan de winnaars! Gelukkig konden de andere ploegen zeer goed tegen hun verlies en hoorden we van vele mensen dat het een superleuke namiddag was en dat de quiz volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar is!

Bedankt aan alle aanwezige bewoners, familieleden en het personeel voor jullie deelname en enthousiasme!