Fietsproject

Gedurende twee weken werden de dagbezoekers van Czagani uitgedaagd om deel te nemen aan het fietsproject “de 100 km van Broechem”.  Op deze leuke manier proberen we onze dagbezoekers aan te zetten om te bewegen en gezonder te leven. Ze konden op hometrainers in het dagverzorgingscentrum en bij de kinesist terecht om te fietsen. Ook stonden onze duofiets en rolstoelfiets ter hun beschikking. Ze konden gedurende deze weken het aantal gefietste kilometers volgen op een tijdlijn. 

Tevens werd er ook een pronostiek voorzien om zo een gokje te wagen op de aantal gefietste kilometers. Na de eerste week gebeurde wat onmogelijk leek. We behaalden al reeds de 100 km. Maar onze dagbezoekers houden van een uitdaging en gingen zelfs nog verder. Ze fietsten op twee weken 242.4 kilometer. 

Elke bezoeker kreeg na deze gezonde fietsweken ook een gezonde beloning. De winnaar van onze pronostiek van de 100 km van Broechem heeft een fruitmand in ontvangst kunnen nemen. Tevens vonden we het ook belangrijk om een gebruiker van de dagverzorging, die zelfstandig 6 kilometer met de fiets vanuit Ranst kwam, in de bloemetjes te zetten!

Proficiat allemaal! We hebben het gehaald! Teamwerk maakt sterk!