Jubileum Emilienne en Romain

Exact 65 jaar geleden huwden Emilienne Bellens met Romain Foets. Sinds kort wonen zij allebei bij ons in Czagani, dus we hebben die dag feestelijk gevierd.

We begonnen met een receptie op de verdieping. Na een mooie speech van Lissa kon iedereen genieten van een glaasje cava of fruitsap. Voor het middageten kwamen de jubilarissen en hun familie naar beneden. Door het warme weer hadden we de feesttafel beneden, op een koele plek, gedekt. Emilienne en Romain hadden het feestmenu gekozen; aspergesoep, varkenshaasje met champignonsaus en erwtjes met wortelen en kroketten. En tot slot nog een lekkere rijstpap als dessert.

Tegen 14u kwamen dan de andere bewoners naar de grote zaal voor een muzikaal optreden. Even werd er gedanst, maar door het warme weer was dit jammer genoeg niet heel de namiddag mogelijk. Dus genoten we maar van de wondermooie stem van de zanger. Rond 15u kreeg iedereen nog een stukje biscuit. Eerst werd de taart getoond aan Emilienne en Romain, want er stond een mooie foto op van hen!

Het was een warme, mooie en speciale dag voor Emilienne en Romain, net zoals 65 jaar geleden!