Carnaval

Dinsdag 5 maart was het zover…! Naar jaarlijkse gewoonte was het feest in Czagani en vierden we Carnaval met een grote show!

Traditiegetrouw brengen personeelsleden en vrijwilligers de leukste en meest ludieke acts! Ook enkele kinderen en kleinkinderen hadden hun best gedaan om de harten van onze bewoners te veroveren. De allerkleinsten brachten een act van “James Bond, K3 en de rijkswacht”. Alle bewoners leken er enorm van te genieten en ook de kinderen zelf vonden het erg fijn om op te treden.

Daarnaast was er van elke verdieping wel iemand die het beste van zichzelf heeft gegeven! Zo bracht Johan, de verpleger van de tweede verdieping, een mooie medley van Corry Konings in een versie van André Van Duin. Carnaval zit hem duidelijk in het bloed. Ook de verpleging van de derde verdieping bracht een originele act van de Strangers! De eerste verdieping bracht een grappige clownact, waar wij allen van hebben kunnen genieten. We mogen ook het personeel van de keuken niet vergeten, die het populairste Carnavalslied van dit jaar bracht van Peter Van de Veire!

Tijdens de pauze heeft iedereen nog kunnen smullen van een heerlijke wafel! Bedankt aan het fantastische publiek!