Dienstverlening en prijzen

Diensten

In woonzorgcentrum Compostela worden kwalitatief hoogstaande zorg, comfort en huiselijkheid geïntegreerd. Ons gemotiveerd en deskundig personeel staat dag en nacht paraat. Naast verpleegkundigen en zorgkundigen zijn ook de sociale dienst, animatoren, ergotherapeuten en kinesitherapeuten bekommerd om het welzijn van iedere bewoner. Via regelmatig overleg zoekt dit team, rekening houdend met de individuele mogelijkheden, de meest passende begeleiding.

Naast animatie, kinesitherapie, ergotherapie en logopedie vind je in het woonzorgcentrum ook verschillende gemeenschappelijke leef-, eet- en ontspanningsruimten, een cafetaria met terras, een tuin, een kapsalon, een kapel.

We organiseren ook dagelijks verschillende activiteiten waaraan de bewoners vrijblijvend kunnen deelnemen en hechten veel belang aan de juiste sociale en pastorale begeleiding wanneer nodig.

Inrichting kamers

Woonzorgcentrum Compostela beschikt over 98 woongelegenheden, allemaal eenpersoonskamers.

Alle kamers zijn voorzien van:

  • een badkamer met lavabo en toilet met steunen
  • een hoog-laag bed, nachtkastje, tafel en stoel, rustzetel en ingebouwde hang- en legkast
  • een oproepsysteem (zowel in de toiletruimte als aan het bed), een rookdetector en een kluisje
  • een aansluiting voor digitale televisie en telefoon
  • de mogelijkheid om klein persoonlijk meubilair mee te brengen

Prijs (geldig vanaf 01.01.2023)

De dagprijs per persoon bedraagt voor:

  • een eenpersoonskamer: vanaf 61,28 euro

Inbegrepen in de dagprijs: verblijf en verzorging, incontinentiemateriaal, maaltijden (ook dieetvoeding) en drank, onderhoud van de kamer, was van het bedlinnen, basis verzorgingsproducten, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), animatie, klusjesdienst, brand- en aansprakelijkheidsverzekering, aansluiting voor televisie.

Niet inbegrepen in de dagprijs: dokterskosten, medicatie, kinesitherapie (afhankelijk van de zorggraad), labo-onderzoeken, sondevoeding, medisch vervoer, bijvoeding, was en strijk van het persoonlijk linnen, kapster, pedicure, manicure, cafetaria, telefonie (abonnement en gesprekken), huur van een ijskastje op de kamer, daguitstappen.