Make2020greatagain

In Cocoon hebben een aantal medewerkers zich geëngageerd om een kleine actie op te zetten voor ‘Make 2020 Great Again’. De proefbaksels zien er alvast veelbelovend uit! We verkopen het lekkers aan €4 per zakje. De opbrengst storten we integraal door aan ‘Make 2020 Great Again’.

Maar liefst 1 kind op 5 in België leeft in armoede. Dat was het startschot van de actie ‘Make 2020 Great Again’, waarin Frances Lefebure, haar team van Make Belgium Great Again en het Kinderarmoedefonds dit eindejaar aangrijpen om het thema kinderarmoede extra onder de aandacht te brengen. Samen met ‘superverspreiders’ An Lemmens, Ann Van Elsen en Gloria Boateng roepen ze heel Vlaanderen op om een kerstcadeau te schenken via www.makebelgiumgreatagain.be. Het resultaat van deze actie is te zien in een speciale aflevering op dinsdag 29 december om 20u40 bij VTM.

Interesse om binnenkort te kunnen smullen van deze lekkernijen? Deze kan je verkrijgen aan het raam van het animatielokaal. Of geef een seintje via animatie.cocoon@compostela.be en in de loop van volgende week zal je kunnen genieten van deze heerlijke kerstknabbels.

 

Geplaatst in nieuws