Meeloopdag Radioprogramma ‘Fifty-fifty’

Naar aanleiding van het radioprogramma ‘Fifty-fifty’ (https://radio1.be/programma/fifty-fifty) mochten we in Cocoon 2 vijftigplussers verwelkomen die een dagje kwamen proeven van het werk in een woonzorgcentrum. Loes werd onder de vleugels genomen van Isabella (Zorgkundige). Snezana kwam meelopen als onderhoudsmedewerkster met collega Erik.

Van Loes ontvingen we nadien dit hartverwarmende mailtje waarin ze Cocoon wilde bedanken voor de zorgstage.

“Isabella heeft mij uitstekend wegwijs gemaakt, maar ook de bijzonder open en vriendelijke benadering van Hilde, Davina, Ashley, Leen en alle anderen waar ik de naam niet meer van weet, hebben een diepe indruk op mij gemaakt. 
Respect voor Cocoon en de wijze waarop ze liefdevol voor de bewoners zorgen en als team samenwerken!!”

IMG_9160

Geplaatst in nieuws