Zorg- en kwaliteitscoördinator

Waar ga je werken?

WZC Cantershof is gelegen middenin het groen net buiten de luwe dorpskom van Hove. We bieden een thuis aan 100 bewoners door goede zorg te verlenen maar ook door hen te omringen met hartelijkheid, warmte en respect.

Haal jij voldoening uit het vinden van een passend antwoord voor iedere individuele bewoner? Ben jij degene die ervoor zorgt dat alle neuzen dezelfde richting staan? Hou je van een uitdaging in de rol als zorg- en kwaliteitscoördinator? Dan is dit dé job voor jou!

Jouw functie in ‘t kort

Als zorgcoördinator in WZC Cantershof ben jij de spilfiguur tussen de bewoners, familie en medewerkers. Vanuit jouw veelzijdige rol zorg je voor het coördineren, opvolgen en bijsturen van de werking met als doel een kwaliteitsvolle woon-, zorg- en leefomgeving te bieden voor onze bewoners, kortweg een echt thuis.

Je werkt rond 3 pijlers: 

 1. Je bewaakt de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening in het verlengde van onze bewonersvisie. Je coacht en motiveert hierbij de hoofdverpleegkundigen in het uitwerken van de afdelingsdoelstellingen. Een goed contact met de bewoners, familie en mantelzorgers is voor jou hierbij essentieel.
 2. Daarnaast zorg je ervoor dat de medewerkers zich goed voelen op de werkvloer. Je begeleidt de medewerkers in hun taken en ontwikkeling, zorgt voor een optimale personeelsbezetting, zoekt oplossingen bij afwezigheden en werkt samen met alle (para-)medische disciplines aan een vlotte samenwerking. 
 3. Ten slotte werk je samen met de directie en betrokkenen het kwaliteitsbeleid verder uit en implementeer je dit. Om op de hoogte te blijven volg je ook de veranderende tendensen in de ouderenzorg op de voet en sla je de brug naar de praktijk.

Profiel

Een hart voor de zorg heb je, wat nog?

 • Je bent van opleiding verpleegkundige
 • Je hebt een enorme veerkracht en staat sterk in je schoenen 
 • Onvoorziene situaties en problemen doen je nog sneller schakelen
 • Het aansturen van mensen zit jou in de vingers
 • Analytisch denkvermogen en kritische blik

Ons aanbod

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur
 • Loon aan IFIC barema’s met overname van je anciënniteit
 • Maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag, ecocheques en cadeaucheques.
 • Hospitalisatieverzekering voor jou, maar ook je gezinsleden kunnen aan een voordelig tarief aansluiten
 • Een bijkomende verlofdag na 1 jaar anciënniteit
 • Interne en externe vormingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.
 • Een echte uitdaging om je in vast te bijten, met veel ruimte voor eigen initiatief

Contact

WZC Cantershof

R. Verbeecklaan 5/9, 2540 HOVE

Contactpersoon: Sandra Geirnaert

Ben jij de spilfiguur die we zoeken om ons team te versterken? Bezorg ons dan nu jouw gegevens en cv via sandra.geirnaert@compostela.be

Meer info? Bel gerust 03 454 02 08