Vrijwilligers: welkom in het WoonZorgCollectief

Elke dag zijn er in onze tien voorzieningen vrijwilligers op de been. Zij bieden extra ondersteuning, voor een uurtje, voor een activiteit, om onze bewoners dat ietsjes meer te geven. Onze vrijwilligers zijn van alle leeftijden, van uit de buurt of net iets verder maar allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: een hart voor anderen.

 

Vrijwilligerswerk is in de eerste plaats plezant! Je leert veel bij, leert veel nieuwe mensen kennen en komt terecht in een team waar openheid centraal staat. Vrijwilligerswerk loont ook, niet letterlijk, maar je maakt echt een zichtbaar verschil voor onze bewoners. De dankbaarheid en de voldoening die je ervaart is onbetaalbaar.

 

Om de teamspirit te versterken en onze vrijwilligers te bedanken organiseert elke voorziening van het WoonZorgCollectief jaarlijks een festiviteit om deze bijzondere mensen in de bloemetjes te zetten.

Czagani doet momenteel een oproep, maar ook in de andere woonzorgcentra kunnen we steeds helpende handen gebruiken. 

Interesse? Stuur dan gerust een e-mail of bel naar het onthaal van het woonzorgcentrum. Zo kunnen we samen kijken hoe je het best kan helpen.

Geplaatst in nieuws